ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑΣ

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας που τιμάται στις 17 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε εκδήλωση στο χώρο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 4:00 μ.μ, στην οποία απεύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Υγείας. Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην προωρότητα και θα είναι ανοικτή για γονείς και παιδιά.

Επίσης ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Προωρότητας ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Υγείας που έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα της Διεύθυνσης της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, εγκρίνοντας τις αναγκαίες πιστώσεις για την αγορά του ιατρικού εξοπλισμού που ζήτησε η Διεύθυνση με σκοπό την ενίσχυση της Μονάδας.
 
Ο Σύνδεσμος επισημαίνει ότι η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών λειτουργεί ως Κέντρο Αναφοράς παγκύπρια, τόσο για τον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα, τις Αγγλικές Βάσεις και τα κατεχόμενα και η ενίσχυσή της κρίνεται αναγκαία για τη διαφύλαξη των υψηλών επιπέδων φροντίδας που ήδη παρέχονται στα νεογνά.

 

 

Comments are closed.